Spre succes, cu prezentări și discurs public!

În foarte multe situații din viața școlară sau profesională suntem puși în situația de a crea prezentări: de la prezentarea unui proiect în școală, la prezentarea lucrării de licență, susținerea unui interviu de angajare, prezentări susținute în fața colegilor, la conferințe sau prezentări pentru clienți.

În toate aceste situații, succesul depinde de cât de bine ne comunicăm ideile prin prezentările pe care le pregătim.

De cele mai multe ori, când suntem puși în situația de a crea o prezentare, nici nu știm de unde să începem. Este un lucru absolut normal, mai ales dacă realizarea de prezentări nu este ceva ce faci zilnic. Din păcate, uneori ajungem să fim stresați că nu știm ce să facem, amânăm să lucrăm la prezentare, timpul trece și stresul devine tot mai mare.

În acest video îți prezentăm care sunt exact pașii pe care să îi parcurgi pentru a crea o prezentare de succes și pentru a scăpa de stres.

În continuare ai link-urile despre care se vorbește în video, pentru a accesa cu ușurință informațiile și resursele de care ai nevoie.


Slides Carnival:
https://www.slidescarnival.com/
SlidesMania:
https://slidesmania.com/

Materialul video este creat în cadrul proiectului „Spre succes, cu prezentări și discurs public!” sponsorizat de Fundația Alber (2020).